Lectie de viata de la intelepti !

Care sunt cele șapte secrete care nu se împărtășesc niciodată!



1. Primul lucru care trebuie sa fie păstrat în secret, spun înțelepții, sunt planurile din viitorul îndelungat. Păstrați tăcerea, pana când se realizează acest plan. Multe dintr ideile noastre pot sa nu fie perfecte și sa aibă unele lacune sau puncte slabe, asa ca deseori o influenta externa le poate ușor distruge.

2. Al doilea lucru care este recomandat de înțelepți, nu povesti despre lucrurile de binefacere. Binefacerea in zilele noastre este un lucru rar. Nu va lăudați cu ea. Mândria aici nu își are locul.

3. Al treilea lucru care ni se recomanda este austeritatea. Nu spune la stânga si la dreapta despre modul tău de mâncare, somn, act sexual si asa mai departe.

4. In al patrulea rand, despre ce ar trebui sa taci este vorba despre curajul tău si eroism. Cineva trece peste momente grele in interiorul sau, cineva in exteriorul sau. Cineva devine popular si primește recunoștință si medalii, dar cineva poate a avut curaj care nu l-a afișat in ochii lumii.

5. In al cincilea rand, ar trebui sa taci despre cunoașterea spirituala si nu contează la ce nivel. Prima greșeală a cunoscătorului de adevăr, este dorința de a se împărtăși cu lucruri sufletești prea înalte. In loc sa povestești, pur si simplu încearcă sa aduci bunătate oamenilor.

6. Al șaselea lucru despre care ar trebui sa taci sunt discuțiile despre conflicte personale, situații familiare etc. Familia va fi mai puternica, dacă despre problemele ei, vei ști doar tu.

7. Al șaptelea lucru despre care trebuie sa taci, sunt discuții negative despre alții, de tipul ca cineva a venit cu pantofii murdari, sau alte bârfe.

Sursa: Eustiu

Keine Kommentare:

Beliebte Posts